Nye flasker, Nytt design!

Verdens beste brus fortjener verdens beste innpakning… Ølet vårt har vunnet flere prestisjetunge designpriser de siste årene, nå var tiden moden for å gi brusen vår en fortjent ansiktsløftning også!

Vi er utrolig stolte av merkevarene våre og det skal synes i designet!

pet

Grans har gjort sin største satsing noensinne: Adm dir. Morten Gran og Kvalitetssjef Tuva Larsen inspiserer flasker og maskiner i det nye tapperiet.

 

taffel_naturell_15_700x2000

Tørst? Grans Taffelvann -Bordets gleder siden 1899.

 

Jubelbrus fra fjor´n
All brus og mineralvann har fått et enormt løft. I tillegg til at flaskene ser bra ut, er de også funksjonelle, solide og gode å helle fra. Det siste har vært det aller viktigste kriteriet for oss, sier Morten Gran. Ved utviklingen av de nye etikettene har det også vært viktig for oss at kundene skal kjenne merkevarene sine, selv om designet er helt nytt!

Mange gevinster samtidig!
Alle flaskene går til gjenvinning. Det vil si at flaskene er helt nye hver gang vi tapper brus på dem! Maskiner blåser opp flaskene våre fra preformer.
Det er ingen tvil om at dette er en stor miljøgevinst: Betydlig redusert ransport er det mest åpenbare men også redusert vasking og sortering er betydelig. For oss betyr det at vi kan drive enda mer rasjonellt, ha enda bedre kvalitetssikkerhet og fortsette å holde prisene nede.

Meet FRANK!
«Vi har lagt mye tid, penger og krefter i design de seneste årene og det er Oslobyrået FRANK som har hjulpet oss med dette! FRANK har blitt en del av familien.» Smiler administrerende direktør Morten Gran.

Besøk FRANK her! -og se hva mer de har designet for oss de siste årene.

NHO roser Grans store satsing! Les artikkelen i Vestfol Blad her!

Visste du Taffelvannet er det største vannproduktet i Rema 1000. Les mer om Grans Taffelvann og våre produkter her!