Gran på Kran

We are back!

Da Grans Bryggeri gikk til krig mot bryggerikartellene midt på 60-tallet ble prisene satt kraftig ned og omsetningen ble mangedoblet på kort tid. Alle mann, alle krefter og alt øl gikk med til å dekke den enorme etterspørselen hos privatkundene. Det var Texas i lille Sandefjord og vi ble nødt til å legge fat-produksjonen på is… Det har med andre ord vært drøyt 40 tøffe og magre år på by´n for folk som setter pris på EKTE VARE.

Det er derfor en stor glede å meddele at ventetida er over, vi er de første til å innrømme at det var på tide. Lenge leve tålmodigheten! 

Gran-paa-kran-etter-40-aars-pause_articleimageMottakelsen har vært overveldende positiv og vi er bare så vidt i gang. I tråd med god gammeldags Grans-ånd har vi så klart ambisjoner om å gjenerobre byen, fylket og det meste av landet. Har du spørsmål om Grans Servering, kontakt vår mann på Uteliv, Edvard Gran: edvard@grans.no /mobil: 41062164

Vi heter Gran og har naturlig nok vært ute et par vinternetter…

Grans Bryggeri ønsker å være et naturlig lokalt valg for store og små kulturarrangører i Vestfold. Som fylkets eneste bryggeri mener vi det er en viktig del av vårt ansvar til å bidra til at det blir liv i vårt nærområde! 

Velkommen til Grans Servering!

uteliv skogen copy

Ta kontakt med oss for priser og tappeløsninger.

Vi har mobile og fleksible tappesystemer for de fleste anledninger. Fra firmafester til større festivaler. Ingen kunde er for liten og (nesten) ingen er for stor. Ikke nøl med å kontakte oss om det er noe du lurer på!

ektefistVi kommer aldri til å bli størst, ikke en gang så veldig store, men det er vår klare målsetning å bli best: Best kvalitet, best priser og god service! Det skal lønne seg å være kunde hos oss! Bra folk fortjener EKTE VARE.
Idag er vi stolt og eksklusiv leverandør av drikkevarer til KURBADHAGEN i Sandefjord, Konsertkameratene, Komplett Arena, Verdensteateret, Dagros på Veierland og leverandør til flere lokale puber, restauranter, hoteller og festivaler i Sandefjord og Vestfold.

 

3xektevareVi tapper idag alt vårt fatøl på Key-Kegs (resirkulerbare engangs-fat) Dette gir lettere håndtering, høyere holdbarhet og ikke minst kvalitetssikkerhet på ølet. I tillegg er det lavere transportkostnader (ingen retur). Vi har mobile og fleksible tappesystemer for de fleste anledninger.