Verdens beste brus får verdens beste tapperi!

Gran Opening! På den vakre datoen 11.12.13 ble det nye tappeanlegget for brus offisielt åpnet! Denne dagen har vi gledet oss til lenge, sier styreleder i Grans Bryggeri, Ellen Kristine Gran.

Ikke redd for å satse stort!

Dette er Norges mest moderne tapperi for brus og mineralvann. Store investeringer må til skal man bli Norges beste drikkevareleverandør, sier en smilende direktør, Morten Gran.

1271660897750_hz_fileserver2_516775

Preformer til våre 1,5 liters flasker.

Det er klart vi er veldig stolte over at det nå er klart og at produksjonen er i gang for fullt, sier styreleder Ellen Kristine Gran. Nå blåser vi våre egne flasker. Alle brus har fått nye flasker og et nytt design!

1016322_749131431782330_594675091_n

Norges beste lag i de nye draktene: fra v: Siesta, Siesta X, Siesta Passion X, Taffel Lime, Taffel Naturell, Cola Classic, Cola X, Cider, Champ og Singo.

Siden august har det vært arbeidet på spreng for å klargjøre den nye fabrikken. Maskiner, tanker, pumper, ventiler og rør er nå klare til å gi kunder i hele Norge mer av verdens beste mineralvann og øl.

IMG_6395_fullbolig

Stolte og glade: Bjørn Ole Gleditsch og Ellen Kristine Gran

Ordføreren i Sandefjord, Bjørn Ole Gleditsch, fikk æren av å åpne showet og sette maskinene igang! Ansatte, kunder, aksjonærer og ulike leverandører fra inn og utland var invitert til å beskue dette vidunderet av en maskin. Høytidelighetene ble avsluttet med festmiddag på Park Hotell i Sandefjord.

Les mer: Artikkel Vestfold Blad: her . Artikkel Sandefjords Blad: her.