Melder overgang til Grans?

Davy Wathne på Bryggeribesøk i fjor´n!
Davy Wathne er ikke bare en folkekjær TV-profil og fotball-ekspert. Han er også berømt for sitt forhold til drikken Cola. 

Enorm kjærlighet til fotball

TV2-sportens ankermann var invitert til byen og Grans Bryggeri av SF for å fortelle om sin store kjærlighet til fotball. Og makan til lidenskap til sporten skal man lete lenge etter!

IMG_2355

God stemning: Vi takker Sandefjord Fotball og Herr Wathne for en fin aften med høyt skum og høyt fotballfaglig innhold.

På bryggeriets gamle malt-loft fikk gjestene servert Grans historie og strategi for framtiden og senere fikk vi gleden av å høre Davy fortelle anekdoter og historier fra sitt liv som bergenser, Brann-supporter,  fotballspiller, dommer, BT-journalist og TV2-legende…

davy X
To norske klassikere (fra venstre): Cola X fra Sandefjord og Davy Wathne fra Bergen

Fotball- og Colaekspert!

Som fotball-leksikon går Davy Wathne uttapå de fleste, kanskje til og med Arne Scheie. Som Cola-ekspert tilhører han en ytterst smal gruppe mennesker som kan skille f.eks. 0,5 liter og 1,5 liter cola fra hverandre i en blindtest… Etter råd fra legene har han gått fra klassisk rød cola til cola uten sukker og fram til nå har det vært et amerikansk produkt som har vært favoritten…
Men etter å ha fóra Davy godt med vår egen Cola X, den usminka historien til Grans Bryggeri mye av kvelden, mener vi at sjansene nå er gode for å få han over på vårt lag. Det vil både Davy og Grans tjene veldig bra på :)

Screen Shot 2014-04-16 at 3.42.51 PM

Er Davy blitt Gransgutt??? Denna Twittermeldingen kan tyde på at mannen har kommet til fornuft!